Letters&Co viert zevende verjaardag

Tijdens het feestweekend van Letters&Co is er ook een voorleesmoment voor de kinderen.
rv Tijdens het feestweekend van Letters&Co is er ook een voorleesmoment voor de kinderen.

De boekhandel/koffiebar Letters&Co op de Markt van Deinze bestaat zeven jaar en viert dit met een literair feestweekend.

Het feestweekend start op vrijdag 19 oktober met de voorstelling ‘Het is een ander jaar’ van Marjan Meganck en Céline Broeckaert. Beide vrouwen gaan elk op hun eigen manier in dialoog rond het thema kanker. Op zaterdag 20 oktober is er tussen 11 en 15 uur een voorleesmoment voor de kinderen. Wie die dag een tekening meebrengt krijgt een leuke verrassing van Lies en Chris. Op zondag 21 oktober om 11 uur komt Jan Leyers vertellen over zijn boek ‘Allah in Europa’. Hij stelt zijn werk voor in een interview met Deinzenaar Yves Van Durme. Om 15 uur is het dan de beurt aan relatie-expert en seksuoloog Rika Ponnet die haar boek ‘Alleen met jou’ komt voorstellen.

De toegang tot alle activiteiten bedraagt 5 euro per persoon. Speciaal voor het feestweekend wordt deze toegangsprijs in mindering gebracht bij de aankoop van het boek van de auteur. De kinderactiviteit op zaterdag is gratis. Meer info via www.lettersenco.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.