Geboortelijst samenstellen? Alleen als winkel dicht is

Sarah De Maertelaere in Mimi Baby op de Golflaan.
Foto Statius Sarah De Maertelaere in Mimi Baby op de Golflaan.
Babyspeciaalzaak Mimi Baby opent vandaag haar filiaal op de Golflaan in Sint-Martens-Latem. "Een geboortelijst leggen doen we buiten onze openingsuren om in alle rust de klanten te kunnen ontvangen", zegt shopmanager Sarah De Maertelaere (34) uit Deinze, zelf kersverse mama van Amelie.

Jonge mama's en papa's vinden vanaf vandaag alles voor hun baby op de Golflaan in Sint-Martens-Latem. Ook voor kinderkamers, speelgoed en decoratie kan je er terecht. Mimi Baby ligt naast de bekende kinderopvang Emilia en schuin tegenover zwangerschapswinkel MaMaMie. De showroom-shop creëert een gezellige sfeer waarin je een greep van de merken kan bekijken. We verkopen een honderdtal topmerken in alle prijsklassen en voor ieders smaak", vertelt Sarah.


Stefanie Bosschem startte 14 jaar geleden een babywinkeltje in Brugge. "Vandaag is het belangrijk om het onlineverhaal te kunnen combineren met een persoonlijke service. Sint-Martens-Latem is de eerste winkel in onze keten van showroom-shops in Vlaanderen. Later openen we filialen in Jabbeke, Tielt en het Antwerpse. Ik hoop in vijf jaar tijd 15 winkels te kunnen lanceren."


De shop in Sint-Martens-Latem houdt een openingsweekend vandaag vrijdag en morgen zaterdag van 14 tot 20 uur. www.facebook.com/mimibabylatem. (ASD)