Donatienne neemt Limoncello over

Donatienne Demuynck in haar vernieuwde schoenenwinkel.
Foto Anthony Statius Donatienne Demuynck in haar vernieuwde schoenenwinkel.
Donatienne Demuynck (55) heeft de schoenenzaak Limoncello in de Stationsstraat in Deinze overgenomen. Onder de naam Limoncello by Do begint de voormalige lerares uit Nazareth aan een tweede leven. "Het was nu of nooit, ik heb altijd al mijn eigen winkel willen openen", zegt Donatienne.

De schoenenwinkel Limoncello blijft bestaan. Even werd gevreesd voor een nieuw leegstaand pand in het winkelcentrum van Deinze, maar niets is minder waar. Donatienne Demuynck opende op vrijdag 6 oktober Limoncello by Do, waar je terecht kan voor damesschoenen en accessoires.


"Het concept is vernieuwd", vertelt Donatienne. "Bij mij vind je modieuze damesschoenen aan een betaalbare prijs, zoals Atelier Content en Lolo. Deze winkel is ook het eerste verdeelpunt van Grotesque en Eureka. Verder vind je er ook handtassen van onder andere Mimo. Volgende winter wil ik graag het assortiment uitbreiden met herenschoenen."


"Voor mij is dit een volledig nieuwe wereld. Ik heb 35 jaar in het onderwijs gestaan, meer bepaald in de gemeenteschool van Nazareth. De laatste 15 jaar werkte ik er als zorgcoördinator en vooral het contact met mensen lag mij goed. Het was tijd voor iets nieuw en in een impulsieve bui heb ik beslist om deze zaak over te nemen. Het was nu of nooit", besluit Donatienne.


Meer info via www.limoncello.be en de Facebookpagina Limoncello by Do. (ASD)