David Lava geeft personal training in groep

Jan Boone en David Lava tonen enkele bewegingen met kettlebells en vipers.
Foto Anthony Statius Jan Boone en David Lava tonen enkele bewegingen met kettlebells en vipers.
Deinzenaar David Lava richt samen met Jan Boone van Fast Fitness de Personal Trainig Club of kortweg PT-club op. "Ik geef personal training in groepjes van acht. Tijdens toffe, gevarieerde work-outs leer je ook nieuwe mensen kennen", zegt David.

David Lava stond vier jaar geleden aan de wieg van Street Work-out 9800. Nu richt hij de PT-club op in de fitnessclub Fast Fitness in de Toekomststraat 16 in Deinze.


"Het verschil met gewone personal training? De groepsdynamiek", legt David uit. "In PT-club sport je in een groep van acht. Op die manier krijg je de intensieve begeleiding van een personal trainer én het plezier van sporten in groep. Ook ideaal om nieuwe mensen te leren kennen."

Eerste les gratis

"Ik geef een uur krachttraining en een uur cardiotraining in de week. Geen saaie, statische fitnessoefeningen, maar leuke workouts. Bij goed weer trekken we naar buiten. Veel leden van een fitnesscentrum haken binnen een paar maanden af omdat ze hun doelstelling niet bereiken. Het buikje blijft, men valt niet af of men eindigt met een fikse blessure. Wie bijvoorbeeld een enkelblessure heeft, krijgt van mij een aangepast trainingsschema dat rekening houdt met de juiste spiergroepen. Een ander voordeel van trainen in groep is dat het tarief een pak lager ligt. Wie eens wil komen proberen, is altijd welkom, de eerste les is gratis."


De trainingen van de PT-club vinden 's avonds plaats van maandag tot en met vrijdag en op zaterdag in de voormiddag. Meer info en uren via www.fastfitness.be.


(ASD)