Marble Sounds komt naar Uzien in Deerlijk

Marble Sounds komt naar Uzien in Deerlijk
Maxime Petit Marble Sounds komt naar Uzien in Deerlijk
De drijvende krachten achter Uzien, de nieuwe eventlocatie in Deerlijk, wisten de groep Marble Sounds te strikken voor een concert op zaterdag 9 maart

Het leegstaande fabriekspand van de spiegelfabrikant Deknudt Decora doet sinds juni dienst als evenementenhal. De familie Deknudt deed de nodige investeringen om van het pand de nieuwste ontmoetingsplek te maken van Deerlijk. Elke vrijdag is er de Lokaalmarkt, de eerste donderdag van de maand wordt er café gehouden, verenigingen kunnen de zaal huren om te repeteren of te vergaderen en particulieren kunnen de hal gebruiken als babyborrellocatie. “We willen eigenlijk de mensen bij elkaar brengen”, zegt Pieter Deknudt. “We slagen daar toch aardig in, de voorbije maanden viel hier al veel te beleven.”

Het is de bedoeling dat er in het fabriekspand ook concerten georganiseerd worden. En daar wisten de drijvende krachten achter Uzien de band Marble Sounds voor te strikken, bekend van de hit ‘Leave a light on’. “Een grote naam toch wel”, zegt De Knudt. “Het is een hele toegankelijke band, die verschillende generaties aanspreekt. Een ideale naam voor in Uzien.” De kostprijs? 12 euro in voorverkoop, 17 aan de deur. Studenten betalen 6 euro in voorverkoop en 10 aan de deur. “We willen onze concerten graag laagdrempelig houden”, zegt Tim Algoet. “Zodat de mensen de weg vinden naar Uzien. Wij willen geen winst maken, maar de mensen van Deerlijk toffe optredens bieden.” Meer info vind je op www.uzien.be.

Marble Sounds komt naar Uzien in Deerlijk
Maxime Petit Marble Sounds komt naar Uzien in Deerlijk
Uzien in Deerlijk
Maxime Petit Uzien in DeerlijkReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.