Verkeersvrij parcours tijdens GP De Velo-Droom

Het parcours van GP De Velo-Droom wordt afgesloten tussen 11 en 18 uur.
rv Het parcours van GP De Velo-Droom wordt afgesloten tussen 11 en 18 uur.
Het Velodroom Cycling Team uit Zevergem organiseert op zondag 14 april de vierde GP De Velo-Droom in Zevergem. In samenspraak met de politie werd door de gemeente beslist om het parcours Veldstraat - Pont-Zuid - Landuitstraat - Kriekestraat - Grote Steenweg tussen 11 uur en 18 uur autovrij te maken. Er wordt ook een parkeerverbod ingevoerd langs het parcours.

Tijdens de wielerkoers van Velodroom Cycling Team wordt het parcours afgesloten voor het verkeer. Er wordt een omleiding voorzien naar Zevergem via de Korte Veldstraat - Boeregemstraat - Hondelestraat en Pont Noord. In de Molenstraat en het Wijngaardeke geldt er eenrichtingsverkeer en eveneens een parkeerverbod langs één zijde. De bussen van De Lijn zullen het centrum van Zevergem niet bedienen tussen 11 uur en 18 uur. Er wordt een tijdelijke halte voorzien op de N60 ter hoogte van de rotonde Eedstraat.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Video