Vrachtwagen rijdt twee geparkeerde auto’s aan en neemt de vlucht

De Mitsubishi van Eugène Cailleux raakte zwaar beschadigd.
Aurelien Cailleux De Mitsubishi van Eugène Cailleux raakte zwaar beschadigd.
In de Veurnestraat in De Panne heeft een vrachtwagen woensdagmorgen twee geparkeerde auto’s aangereden. De bestuurder pleegde vervolgens vluchtmisdrijf. 

Het ongeval gebeurde tussen 6 uur en 6.30 uur  ter hoogte van huisnummer 25. De zwaarst beschadigde wagen is de Mitsubishi Outlander, van Eugène Cailleux (72) uit de Veurnestraat. Zijn zoon Aurelien Cailleux doet het verhaal. “Mijn vader werd gewekt door de politie. Een patrouille zag zijn beschadigde wagen namelijk staan. Ook de Alfa Romeo van de buurman deelde in de klappen. Gezien de schade zich bovenaan de wagens bevindt, moet ongetwijfeld een vrachtwagen ertegen zijn gereden”, vertelt Aurelien. 

Voor zijn vader is het een grote streep door zijn rekening. “Toeval wil dat hij net zijn omniumverzekering heeft omgezet is een gewone autoverzekering. Dat betekent dat hij volledig zelf zal moeten opdraaien voor de kosten. Hopelijk vindt de politie de dader en kan die alsnog opdraaien voor de schade”, aldus Aurelien Cailleux. 

De politie is namelijk meteen een onderzoek gestart en vraagt de camerabeelden van uit de buurt op. “Wie getuige was van de aanrijding mag steeds de politie Westkust contacteren. Het zou mijn vader en de buurman alleszins vooruithelpen”, besluit hij. 

Ook de Alfa Romeo van de buurman deelde in de brokken.
Aurelien Cailleux Ook de Alfa Romeo van de buurman deelde in de brokken.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.