Bezoekerscentrum Duinpanne stelt twee nieuwe bieren voor

Gedeputeerde Jurgen Vanlerberghe en centrumverantwoordelijke Emanuel Demey van Duinpanne toasten met het nieuwe biertje Duneleute. Ook Bart Verdonck van de Kustbrouwerij is duidelijk aan het genieten.
GUS Gedeputeerde Jurgen Vanlerberghe en centrumverantwoordelijke Emanuel Demey van Duinpanne toasten met het nieuwe biertje Duneleute. Ook Bart Verdonck van de Kustbrouwerij is duidelijk aan het genieten.
In het provinciale bezoekerscentrum Duinpanne in De Panne kan je voortaan drinken van twee nieuwe exclusieve bieren. Het gaat om Duneleute en 7 Beaufort.

Duneleute is een amberkleurig biertje met een alcoholpercentage van 6,2 procent. Bijzonder is dat er duindoornbessen in verwerkt zitten. Het zorgt voor een lichtzurige nasmaak. Een ideale dorstlesser dus. De naam verwijst naar de duinen die het bezoekerscentrum omgorden en uiteraard naar het plezier dat je beleeft door samen te drinken. 

Daarnaast is er 7 Beaufort, gebrouwen door Bart Verdonck van de Middelkerkse Kustbrouwerij. “Het is ons vijfde bier ondertussen”, laat Bart weten. “Het is een blond biertje dat we lieten rijpen op citroenhout. Het is een bier met een sterk karakter.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.