Treffen met blitse bolides voor vzw Nesteling

CCP Events organiseert zondag een treffen met exclusieve wagens ten voordele van vzw Nesteling, voor kinderen met een beperking.
Foto Timmy Van Assche CCP Events organiseert zondag een treffen met exclusieve wagens ten voordele van vzw Nesteling, voor kinderen met een beperking.
CCP Events organiseert zondag een treffen met exclusieve wagens ten voordele van Nesteling.

Deze vzw heeft als doel om aangepaste, betaalbare huisvesting en dag- en nachtondersteuning aan te bieden aan kinderen met een beperking. Nesteling, actief in De Haan, ontwikkelt ook een ondersteuningsconcept dat hen toelaat de regie te blijven voeren over de eigen levenskwaliteit. "Naar het evenement komen zo'n 140 prachtige bolides van wereldberoemde merken als Maserati, Aston Martin, Lamborghini en Porsche ", vertelt Dirk Spaepen van CCP. "Daarbij valt zelfs een Belgische primeur te bespeuren: voor het eerst zal de nieuwe Lamborghini Urus in ons land te zien zijn. Verschillende chauffeurs uit binnen- en buitenland tekenen present. Ons doel is om 20.000 euro op te halen voor de vzw Nesteling, die momenteel een woonhuis bouwt voor personen met een beperking in de Vosseslag." De rondrit met de wagens start in de Pathoekweg 25 in Brugge om 9 uur. De rit gaat via IJzendijke naar de parking in de Kennedylaan in de Vosseslag. Omstreeks 15 uur worden de wagens er verwacht. Iedereen mag er de blitse wagens naar hartenlust bekijken. In frituur Frietvosje kunnen deelnemers en sympathisanten vervolgens lekker smullen.


(TVA)