Ringlaan wordt opnieuw afgesloten voor werken

Benny Proot
Vanaf dinsdag 15 januari starten voorbereidende werken in de Ringlaan tussen de Langestraat en de Kerkstraat aan de zijde binnenland. Daardoor wordt de Ringlaan tijdelijk afgesloten in beide richtingen tussen de Kerkstraat en de Langestraat. 

Doorgaand verkeer tussen Oostende en Blankenberge moet de omleiding in beide richtingen volgen via de N307 Brugsesteenweg en de N9 Oostendse Steenweg/Brugse Baan via de kluifrotonde en de rotonde Strooien Haan. Er is een lokale omlegging voor het bestemmingsverkeer tussen Wenduine-Centrum en Blankenberge. Het plaatselijk verkeer wordt omgeleid via de parking aan de Noordzeelaan, aan de zuidzijde van de werkzone, waarbij het verkeer beurtelings geregeld wordt door middel van werflichten. Het fietsverkeer aan de zuidzijde van de Blankenbergsesteenweg blijft mogelijk en wordt bij middel van lage hekken afgeschermd van het autoverkeer. Het fietsverkeer wordt omgeleid via de Joseph Knuddestraat en de Manitobastraat naar de Noordzeelaan. In de Noordzeelaan is er ter hoogte van het kruispunt met de Manitobastraat enkel doorgang mogelijk voor fietsers. Het eenrichtingsverkeer in de Joseph Knuddestraat wordt tijdelijk omgewisseld vanaf de Noordzeelaan naar de Manitobastraat. Deze fase van de werken zou klaar moeten zijn tegen 26 januari. De handelszaken blijven maximaal bereikbaar
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.