Nieuwe zoektocht naar vermiste Jaak Perquy in Moerkerke

Zoektocht Civiele Bescherming Leopoldskanaal
Mathias Mariën Zoektocht Civiele Bescherming Leopoldskanaal
De politie en Civiele Bescherming hebben maandagmiddag een nieuwe zoektocht gehouden in Moerkerke naar de vermiste Jaak Perquy uit Maldegem.

De man is sinds afgelopen donderdag rond 23 uur vermist. Op dat moment werd hij nog gezien in de buurt van zijn woning. Sindsdien is van hem niets meer vernomen. De politie van Maldegem vermoedt dat Jaak Perquy zich nog steeds in Maldegem of het naburige Moerkerke bevindt. Samen met de Cel Vermiste Personen speurden politiemensen zaterdagnamiddag al met behulp bootjes het Leopoldkanaal en het Schipdonkkanaal af, beter bekend als de ‘Blinker en de Stinker’. Maandagmiddag was dat opnieuw het geval. Met een bootje gingen ze het water op aan de Jacxsenbrug in Moerkerke.

Jaak Perquy Maldegem Vermist
PZ Maldegem Jaak Perquy Maldegem Vermist

Jaak Perquy is ongeveer 1,90 meter lang, mager gebouwd, heeft een grijze baard en draagt een rechthoekige zwarte bril. Wie weet waar hij zich bevindt, kan contact opnemen met het nummer 050/72.71.70 van politie Maldegem of het nummer 101.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.