Danny kookt op locaties waar je anders weinig komt.
Volledig scherm
Danny kookt op locaties waar je anders weinig komt. © Jempi Welkenhuyzen

Chef-kok Danny Vanderhoven gaat ‘On Tour’

LanakenChef Danny Vanderhoven start een nieuw cateringconcept op. Enerzijds is er ‘L’Atelier du Goût’, waarbij de Lanakenaar twee dagen per week op locatie kookt. Dat kan culinair aan huis zijn, maar net zo goed bij een bedrijf. Anderzijds is er ‘Danny On Tour’, waarbij Vanderhoven op pop-uplocaties etentjes organiseert.

  1. Stoemp! trapt nieuw seizoen caféconcerten op gang

    Stoemp! trapt nieuw seizoen caféconcer­ten op gang

    Stoemp! duikt opnieuw de Brusselse cafés in voor een reeks caféconcerten. De organisatoren beloven een divers programma met muzikale uitwisseling over de grenzen van de hoofdstad heen, take-overs door collectieven, Brusselse collabs en meer. Daarbij gaat VI.BE, steunpunt voor artiest en muzieksector en de organisatie achter Stoemp!, voor de tweede keer op zoek naar jonge organisatoren die hun eigen concertavond in elkaar willen steken.
    Brussel