Wekelijkse breinamiddag in bib brengt mensen samen

Tussen Babbel en Brei.
Vriendinnen vinden mekaar tussen de boekenrekken van de BIB in Buggenhout om en babbeltje te slaan en ondertussen verder te werken aan hun opgezette breiwerk..
Geert De Rycke Tussen Babbel en Brei. Vriendinnen vinden mekaar tussen de boekenrekken van de BIB in Buggenhout om en babbeltje te slaan en ondertussen verder te werken aan hun opgezette breiwerk..
Het project ‘Tussen Babbel en Brei’ van de Buggenhoutse bib is zo’n succes dat er nu wekelijks verzamelen geblazen wordt.

“Eerder dit jaar gingen we van start met ‘Tussen Babbel en Brei’. Het werd een nieuwe activiteit binnen onze bibliotheekwerking met als doel: mensen samen laten breien. Het is niet meteen het breien dat centraal staat, wel mensen samenbrengen. De bibliotheek moet op die manier een ontmoetingsruimte worden”, zegt Daniëlle Kamers van de Buggenhoutse bibliotheek.

‘Tussen Babbel en Brei’ werd om de twee weken georganiseerd op woensdagnamiddag. “Maar het werd zo’n groot succes dat de bijeenkomst intussen elke week doorgaat.” Iedereen is welkom, ook mensen die niet kunnen breien zijn welkom om mee te kletsen. ‘Tussen Babbel en Brei’ gaat elke woensdagnamiddag door van 14 tot 17 uur in de bibliotheek, Nieuwstraat 2 in Buggenhout. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.