Iedereen welkom aan Langste Tafel

Voor het derde jaar op rij slaan Buggenhoutse verenigingen de handen in elkaar om de Langste Tafel van Buggenhout te organiseren. Iedereen is welkom om mee aan te schuiven en te proeven van verschillende gerechten. De opbrengst van het initiatief gaat naar kansarme gezinnen in Buggenhout. 
Copyright : Geert De Rycke

Op het menu staan, naast aperitief en dessert met koffie, stoofvlees met friet, spinaziestoemp met worst en vegetarische curry met rijst. Volwassenen betalen 18 euro, kinderen 10 euro. Na afloop van De Langste Tafel kunnen aanwezigen vanaf 21 uur nagenieten op het terras of naar de film kijken. In gemeenschapscentrum De Pit speelt de wereldfilm The Lunchbox. Deelnemers aan de Langste Tafel mogen die film bekijken aan halve prijs. Dat betekent 2,5 euro in plaats van 5 euro. De Langste Tafel vindt op zaterdag 15 september plaats, vanaf 18 uur. De tafel staat gedekt op de terreinen van Speelplein Spelemee, aan de Platteput in Buggenhout. Info en inschrijvingen: wardvranken.wv@gmail.com of 0479/74.26.91.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.