Verdachte moord in Sint-Gillis aangehouden

Illustratie: politie
Baert Marc Illustratie: politie
De man die dinsdag is opgepakt nadat in een woning in Sint-Gillis een man dood werd aangetroffen, is door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst. Dat meldt het Brusselse parket. Het slachtoffer is intussen nog steeds niet geïdentificeerd.

De man die dinsdag werd opgepakt, is onder aanhoudingsbevel voor doodslag geplaatst. Het gaat om een 58-jarige man. Het was de verdachte zelf die dinsdag de politie verwittigde nadat hij zijn huisgenoot had aangetroffen in een woning in Sint-Gillis. De man, K.M., bood zich om 9.30 uur aan op het politiecommissariaat in Sint-Gillis met de melding dat zijn medehuurder overleden was. De politie troffen het lichaam van een man aan die op de grond lag en meerdere snijwonden had.

“De wetsdokter en het labo van de federale politie hebben de eerste vaststellingen uitgevoerd”, zegt parketwoordvoerster Ine Van Wymersch. “De medehuurder van het slachtoffer werd van zijn vrijheid beroofd en werd al gehoord door de onderzoeksrechter.” De identiteit van het slachtoffer blijft momenteel nog onbekend.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.