Reuzen krijgen tijdelijk onderdak
in OCMW-loodsen

Vrijwilligers helpen de reuzen verplaatsen.
Foto Baert Marc Vrijwilligers helpen de reuzen verplaatsen.
De Marollenreuzen hebben een nieuw tijdelijk onderkomen gevonden, meldt Bruzz. Het OCMW van Brussel-Stad stelt een depot in de Pacheco-gebouwen in de Vaartstraat ter beschikking. Reuzen Marion en Isabelle krijgen er voor een half jaar onderdak. 

De reuzen van de Marollen zijn al sinds 2017 op de dool en verhuizen van depot naar depot. Ze moeten deze maand nog uit hun huidig depot in de Hoogstraat. Gelukkig is er een oplossing gevonden, zij het een tijdelijke. Het OCMW van Brussel stelt een opslagplaats ter beschikking in de Pachecogebouwen in de Vaartstraat. 

Dat rust- en verzorgingscentrum wordt omgebouwd tot een complex met serviceflats en appartementen voor gezinnen. Voor die werf start, kunnen de reuzen er wonen. De reuzentweeling Marion en Isabelle rollen met de hulp van twintig vrijwilligers op 1 oktober van de Marollen naar de Kaaienwijk.

Anderen staan dan weer opgeslagen in een loods.
Baert Marc Anderen staan dan weer opgeslagen in een loods.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.