Moeder blijft aangehouden na folteren kinderen

Baert Marc
Een moeder uit  Sint-Jans-Molenbeek die ervan verdacht wordt haar kinderen te hebben mishandeld, blijft aangehouden. Dat heeft de raadkamer beslist. De vrouw zou enkele van haar vier kinderen geslagen en gefolterd hebben. 

E.H. zit sinds eind januari in de cel voor zware mishandelingen. De 37-jarige moeder heeft bekend meerdere van haar vier kinderen -allemaal tussen 3 en 12 jaar oud- brandwonden te hebben toegebracht met het verwarmd lemmet van een mes. Ook zou ze hen meermaals ‘als straf’ hebben geslagen. De politie van de zone Brussel-Noord ontdekte de feiten na een oproep voor een ruzie in een gezinswoning in Sint-Jans-Molenbeek. De oudste van de kinderen vertelde dat ze werden mishandeld en dat ze zelfs brandwonden opliepen door hun moeder toen ze jonger waren. De echtgenoot heeft de feiten bevestigd. Hij had de feiten niet aangeklaagd om de al moeilijke familiale toestand niet nog erger te maken.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.