Leopold II-tunnel vol rook door wagenbrand: alle richtingen opnieuw vrij

De Leopold II-tunnel is afgesloten.
Baert Marc De Leopold II-tunnel is afgesloten.
Door een grote rookontwikkeling was de Leopold II-tunnel dinsdnagmiddag ongeveer twee uur afgesloten. Op beelden is te zien dat de rook afkomstig was van een bestelwagen.

De Brusselse brandweer kwam ter plaatse om de zaak te onderzoeken. Het bleek om een olielek bij een bestelwagen te gaan. “Omdat de olie op het motorblok terecht kwam, kwam er veel rook vrij”, zegt Walter Derieuw van de Brusselse brandweer. De brandweer is ondertussen vertrokken en het voertuig zal worden getakeld

De tunnel was een tijdlang afgesloten in beide richting, wat een file veroorzaakte. Omstreeks 14.30 uur was de tunnel opnieuw open voor het verkeer.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Alex Terieure

    Terwijl de filmer gewoon blijft stilstaan naast de bestelwagen om alles goed (!_vertikaal_!) te filmen zou hij beter plaatsmaken voor de anderen die zo snel mogelijk uit de tunnel willen. Boetes uitdelen voor dit wansmakelijk gedrag zou zeer geapprecieerd worden, tenminste door mij althans.