Kunstenfestival brengt niet-Europese artiesten naar Brussel

Bozar
Baert Marc Bozar
Het kunstenfestival Connexion BXL zal tussen 14 en 22 december theater- en dansvoorstellingen door kunstenaars uit Afrika, het Midden-Oosten en België voorschotelen. De organisatoren van Connexion vzw willen de verwevenheid van Brussel met de wereld in de verf zetten.

Het kunstenfestival Connexion BXL werkt samen met niet-Europese dansers, theater- en muziekmakers die hun creaties gedurende negen dagen delen met het publiek. De theater- en dansvoorstellingen zullen plaatsvinden in verschillende Brusselse cultuurhuizen waaronder het Kaaitheater, de KVS, de Beurscchouwburg, BOZAR, RITCS en Jazz station.

Het festival wordt gesteund vanuit Vlaanderen en Brussel. Brussels staatssecretaris voor ontwikkelingssamenwerking Bianca Debaets, Brussels minister van Externe Betrekkingen Guy Vanhengel en Vlaamse minister van cultuur Sven Gatz ondersteunen mee het festival.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.