Eerst bestolen, daarna neergeslagen op trein

Centraal station
Baert Marc Centraal station
Een 66-jarige man is woensdagavond zwaargewond geraakt bij een vechtpartij op een trein in het Brusselse Centraal Station. De man kwam in de trein oog in oog te staan met de mannen die hem kort voordien beroofd hadden en die dienden hem zware slagen toe. 

De zestiger was omstreeks 22.20 uur op het Spanjeplein het slachtoffer geworden van een diefstal en had daarvan aangifte gedaan bij de Brusselse politie. Een patrouille had samen met de man de omgeving afgezocht maar geen van de verdachten gevonden.Toen de zestiger even later in het Centraal Station op de trein Welkenraedt-Oostende stapte, kwam hij daar oog in oog te staan met de dieven. Die gingen de zestiger meteen te lijf en dienden hem zware slagen toe, waarna ze er vandoor gingen. De politie kwam opnieuw ter plaatse maar de verdachten waren al verdwenen. Het Brusselse parket heeft een gerechtelijk onderzoek geopend voor diefstal met geweld in bende. De verdachten worden opgespoord. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.