822 bestuurders gecontroleerd bij BOB-campagne

Photo News
Afgelopen vrijdagnacht heeft de politiezone Brussel-West een controleactie gehouden in het kader van de winter BOB-campagne.

In totaal werden 822 voertuigen gecontroleerd op drie verschillende locaties in Sint-Jans-Molenbeek, Ganshoren en Sint-Agatha-Berchem. 688 bestuurders werden onderworpen aan een  test die de aanwezigheid van alcohol in de lucht detecteert. 134 van hen werden vervolgens gevraagd een ademtest af te leggen. Zeven bestuurders overschreden het toegestane alcoholpercentage. Drie van hen kregen een onmiddellijk rijverbod van 6 uur, één bestuurder kreeg een rijverbod van 3 uur en bij drie andere bestuurders werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken voor een periode van 15 dagen. Verder werden 10 bijkomende processen-verbaal opgesteld: 4 voor rijden zonder begeleider met een voorlopig rijbewijs van 36 maanden, 2 voor rijden zonder geldig keuringsbewijs, 1 voor het ontbreken van de nummerplaat, 1 voor bezit van verdovende middelen (- 3 g) en 2 voor het rijden zonder geldig rijbewijs.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.