Klein incident met ammoniak in kelder bekend Brugs restaurant

De brandweer kwam ter plaatse richting Ezelstraat
Jan Van Maele De brandweer kwam ter plaatse richting Ezelstraat
De brandweer van Brugge moest maandagmiddag uitrukken voor een incident met ammoniak in het bekende restaurant Kok au Vin in de Ezelstraat.

Tijdens het opkuisen van de kelder viel een bidon ammoniak op de grond. Enkele liters van het chemisch product kwamen op de grond terecht, waarna het tot een reactie kwam na contact met het water. Dat zorgde voor een sterke, indringende geur die in het volledige restaurant hing. De brandweer ruimde het goedje in de kelder op en ventileerde het volledige gebouw. Er raakte niemand bedwelmd door de gassen en het restaurant kan normaal openen. 




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Video