Heeft u Jonathan Naeyaert (30) gezien? Politie zoekt hem

Federale politie
De federale politie is op zoek naar Jonathan Naeyaert (30). De man verliet gisteren rond 17 uur het AZ Sint-Jan in de Ruddershove in Brugge en is sindsdien spoorloos.

Naeyaert is ongeveer 1,80 meter groot en slank gebouwd. Hij is kalend en heeft een tatoeage aan de binnenkant van zijn rechteronderarm. Daar staat ‘Hailey’ te lezen.

Nummerplaat

Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een donkerblauwe short, een blauwe trui met wit opschrift vooraan en grijze sportschoenen. De man verplaatst zich in een Peugeot Partner met een bruine of mokka-achtige kleur en de nummerplaat 1-FBV-438.


Wie informatie heeft over Jonathan Naeyaert, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via het gratis telefoonnummer 0800/30.300 of via e-mail op opsporingen@police.belgium.eu

Federale politie2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Timothy Baree

    Hij is totaal niet gevaarlijk!!!!

  • Marc Geerts

    En waarom staat in de hoofding : "de politie zoekt hem" mogen we iets niet weten misschien. Geen duidelijkheid = niet meehelpen hé....misschien is hij wel gevaarlijk.