Dief steelt batterij uit ... herentoilet in Brugse saladebar

Archiefbeeld herentoilet
Benny Proot Archiefbeeld herentoilet
De zaakvoerder van Salade Folle op het Walplein in Brugge zijn op zoek naar de dief die ... de batterij van het automatisch herentoilet stal tijdens een bezoek aan de zaak. Horecazaken worden regelmatig geconfronteerd met diefstallen, maar deze merkwaardige buit deed alsnog de wenkbrauwen fronzen. 

De uitbater van de saladebar schrikt ondertussen al lang niet meer als hij op het einde van de dag iets tekort komt. Peper- en zoutvaatjes, bestek, planten, bierglazen, decoratie ... het werd de voorbije jaren allemaal al gestolen. Een uitzondering vormt Salade Folle niet. Het fenomeen is algemeen bekend, maar valt moeilijk te bestrijden. Dat de diefstallen altijd verder gaan, bewees een klant tijdens zijn toiletbezoek. De dief nam een mesje mee van tafel, forceerde de dispenser van het automatisch herentoilet en ... nam de batterijen mee naar huis. Klacht indienen deed de uitbater niet. Vloeken om de zoveelste diefstal des te meer. Wordt - jammer genoeg - ongetwijfeld vervolgd. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.