Burger King zoekt 65 medewerkers (en neemt al het Quick-personeel over)

De Quick op de Markt is sinds gisteren dicht.
Foto Benny Proot De Quick op de Markt is sinds gisteren dicht.
Voor de uitbating van de nieuwe Burger King op de Markt in Brugge zoekt de Amerikaanse hamburgerketen 65 nieuwe voltijdse en halftijdse medewerkers. Dat is opmerkelijk, aangezien de keten sowieso het personeel van de Quick op de Markt gewoon overneemt. Quick is sinds gisteren dicht.

"We hebben nog meer personeelsleden nodig dan het 40-tal mensen dat we overnemen van Quick. Dat heeft te maken met een andere werkwijze bij ons", zegt Shana Van Den Broeck van Burger King.


Bijna iedereen zou de overstap naar Burger King maken, al kan er ook een handvol personeelsleden terecht in de andere Quick-restaurants in Brugge. De vijfde Belgische vestiging van Burger King opent eind oktober de deuren in Brugge. De Quick op de Markt is sinds gisteren gesloten en ondergaat een grondige renovatie. Burger King zoekt 40 nieuwe crewleden en een 25-tal studenten. "Op die manier kunnen we de klanten een uitstekende service garanderen. We verwachten immers heel veel van onze vestiging in Brugge", aldus Van Den Broeck. Alvorens aan de slag te kunnen gaan in het restaurant, krijgt elke medewerker een intensieve training, waarin ze de procedures qua productie, hygiëne en dienstverlening helemaal onder de knie krijgen. Op woensdag 6 september organiseert T-interim een Jobtasting Day. Kandidaten krijgen de kans om zich van hun beste kant te laten zien in een aantal ludieke uitdagingen. Die vinden plaats in het Brugse kantoor van T-interim in de Smedenstraat 52.


Solliciteren kan ook via jobs@burgerking.be. (BHT)