Brugse schone is één van de verleidsters in nieuw seizoen ‘Temptation Island’

Emma Temptation
rv Emma Temptation
De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’ is nog enkele maanden van ons verwijderd, maar beetje bij beetje worden de namen van de verleiders en verleidsters bekend. Eén daarvan is de Brugse schone Emma, die in de horeca werkt. 

Emma is alvast bekend met het ‘Temptation Island’-wereldje. Zo is de jonge twintiger op Instagram bevriend met Tijs, die in het vorige seizoen de dames probeerde te verleiden. Daarnaast reageert ook Bruggeling Marvin, die in het verleden deelnam met z’n toenmalige vriendin Louise, op haar foto’s. Op sociale media is Emma alvast niet vies van een streepje verleiding en poseert ze gewillig in bikini op parelwitte stranden. De opnames zijn ondertussen al even achter de rug. Of de Brugse schone een even beruchte passage zal maken als Marvin, die andere Bruggeling, zal pas duidelijk worden als de eerste afleveringen op het scherm te zien zijn. 

Emma Instagram
rv Emma InstagramReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.