BMW’s rijden door betonblokken op einde rechte baan

Ongeval Pathoekeweg
Jan Van Maele Ongeval Pathoekeweg
Langs de Pathoekeweg in Brugge gebeurde maandagavond even na 20 uur een zwaar ongeval.

Twee BMW’s reden er op het einde van de weg rechtdoor en reden zo dwars door een rij betonblokken. Door het ongeval liepen beide wagens zware schade op. De brandweer kwam ter plaatse om de brokstukken op het wegdek op te ruimen. De twee chauffeurs raakten ondanks de zware klap niet gewond. De verhakkelde BMW’s moesten getakeld worden. Het was niet meteen duidelijk hoe de crash kon gebeuren. De politie kwam ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen. 
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bob(Robert) Bruyland

  Wyets wil zo weinig mogelijk doden in het verkeer , hier kan hij er nog wat voorkomen door de betonblokken , die een beetje overal gespreid liggen , te vervangen door een keienput , de wagens blijven steken en zijn zeker nog bruikbaar en ook geen gekwetsten/doden . Zeker aan denken bij de aanleg van een rond punt . Het is ook nog goedkoper en kan niet stik gaan .

 • Patrick Bertin

  BMW wie koopt zo iets ? Bij Mercedes Weggegooid.

 • Erwin Vandriessche

  Als 2 BMW's op dezelfde plaats en omstandigheden crashen, is het toch duidelijk wat ze op dat uur op een rechte baan in een industriegebied deden hé. Ze zullen zeker het gaspedaal goed ingedrukt hebben om te kijken wie de snelste laagvlieger had. Dat noemen ze tegenwoordig : straatracen!

 • Dev Kris

  2 zware bmws 's avonds op een rechte, doodlopende straat in een bedrijventerrein. Wat zou daar nu aan de hand kunnen geweest zijn?

 • Roger Cooks

  BMW's dienen om eens ferm gas te geven. Wel merkwaardig dat die patsers er steeds met lichte verwondingen van af komen.