Betrapt met heroïne in gevangenis van Brugge: “Medegevangenen bleven maar zagen om drugs”

De man werd betrapt in het PCB.
BELGA De man werd betrapt in het PCB.
Een man uit Roeselare die al een zwaar drugsverleden met zich meesleept, riskeert opnieuw 6 maanden cel en een geldboete. 

G.D. werd op 12 mei bij een controle in de Brugse gevangenis betrapt met 9 gram heroïne. Het was een drugshond die de man uit de groep pikte. “Ja, ik weet dat het verkeerd was. Maar wat kan ik zeggen? De gasten in het PCB (de gevangenis van Brugge, nvdr.) wisten dat ik een dag uitgangsverlof had en bleven maar zagen om drugs mee te pakken”, sprak G.D. Hij is volgens zijn advocaat al sinds zijn 15de zwaar drugsverslaafd en belandde al meermaals in de cel, al enkele keren nadat hij tijdens zijn uitgangsverlof zijn voorwaarden schond. De man hangt nu ook nog een herroeping van een celstraf van 2 jaar met uitstel boven het hoofd. Hij is echter weer samen met de moeder van zijn kind en lijkt nu op het goeie pad om aan zijn problemen te werken. Vonnis op 14 februari.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.