24 flats en 4 winkels komen erbij aan Gistelse Steenweg

Brugge nieuw bouproject residentie Tina Gistelse Steenweg
Benny Proot Brugge nieuw bouproject residentie Tina Gistelse Steenweg
Aan de Gistelse Steenweg in Sint-Andries, ter hoogte van de vroegere kinderopvang, start binnenkort de bouw van 4 handelsruimtes en 24 appartementen. De stad verleende zopas de stedenbouwkundige vergunning.

De nieuwbouw krijgt de naam Residentie Tina en ligt op wandelafstand van ‘de platse’. De bestaande huizen op het terrein zijn al gesloopt om plaats te maken voor 24 flats en 4 commerciële ruimtes. Alle appartementen tellen twee slaapkamers en hebben ruime terrassen en een bijkomende berging. Er is mogelijkheid om een gesloten garagebox te verwerven. “Er is ook bovengrondse parking”, zegt schepen van Ruimtelijke Ordening Franky Demon (CD&V). “De aannemer bouwt ook ondergrondse plaatsen voor bewoners. Daar zijn 44 afgesloten garageboxen gepland. Er zijn maatregelen genomen om het in- en uitrijden van site zo veilig mogelijk te maken dankzij verkeerslichten. Elke bouwblok wordt rechtstreeks met de kelderverdieping verbonden door een trap en een lift.” 

Brugge nieuw bouwproject residentie Tina Gistelse Steenweg
Benny Proot Brugge nieuw bouwproject residentie Tina Gistelse SteenwegReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.