The Beatles herleven in ’t Auwelke

De Beatles covergroep Wild Honey Pie komt op 6 oktober naar Bree
GBO De Beatles covergroep Wild Honey Pie komt op 6 oktober naar Bree
De TOCHT (Team voor het Organiseren van Culturele Happenings en Theater) organiseert een concert van de Beatles covergroep 'Wild Honey Pie'.

Met hun heldere harmonieën en authentiek instrumentarium, naast aangepaste outfits en bindteksten, worden zowel de Beatles-sound als podiumact weer tot leven gewekt. Het repertoire van de fabuleuze vier uit Leuven focust zich op de gloriejaren van de Beatles als live-act, maar ook later materiaal uit o.a. Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band, The White Album en Abbey Road passeert de revue, naast enkele rock-'n-rollnummers uit de begindagen.

Exact 50 jaar geleden brachten The Beatles hun 'White Album' uit, met daarop klassiekers als 'Helter Skelter' en 'Ob-La-Di, Ob-La-Da'.

Het concert vindt plaats op zaterdag 6 oktober in jeugdhuis 't Auwelke aan de Riekskesstraat te Bree. Inkom: 5 euro. Deuren open om 20 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.