VIDEO. Kersthuis sluit af met recordaantal bezoekers en recordopbrengst voor Make-a-Wish

Dennis Pluy maakte dit jaar opnieuw een kersthuis van zijn eigen huis. Zondagavond maakte hij bekend dat er meer dan 1.500 bezoekers langskwamen. De opbrengst van de koekjesverkoop voor Make-A-Wish bedraagt 4.692 euro en in het huis hingen 40.397 lichtjes.

Terwijl de winterevenementen op de meeste plaatsen de deuren op het einde van de kerstvakantie sloten, kon je bij Dennis nog een weekje langer baden in de kerstverlichting. Zondagavond om 20 uur was het officieel gedaan, maar niet zonder een indrukwekkende lichtshow op de gevel langs de Prinses Elisabethlaan. Er kwam dit jaar een recordaantal bezoekers langs. Meer dan 1.500 nieuwsgierigen kwamen op bezoek. In het eerste jaar waren dat er slechts 450. Het kersthuis is dan ook een echte attractie geworden. Bezoekers konden raden hoeveel lichtjes er in het huis en aan de gevel opgehangen werden. Vier mensen kwamen op het exacte aantal uit: 40.397. Via een trekking werd de winnaar uiteindelijk gekozen. Via de lichtjes op zijn voorgevel maakte Dennis ook bekend hoeveel de verkoop van Oscar’s Lukken ten voordele van Make-a-Wish dit jaar heeft opgebracht. De opbrengst is 4.692,33 euro, ofwel opnieuw een record voor het kersthuis. Er werden 266 kilogram lukken verkocht.

Dennis Pluy en zijn familie overhandigen de cheque aan Make-a-Wish.
LBB Dennis Pluy en zijn familie overhandigen de cheque aan Make-a-Wish.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.