Pieter richt webshop 'De Bier Seizoenen' op

Met 'De Bier Seizoenen' heeft Pieter Decock een website van bierliefhebbers voor bierliefhebbers ontworpen. Het is de bedoeling om een gamma van bierpakketten aan te bieden met elk een bepaald thema

"We willen graag bierliefhebbers enthousiasmeren en de kans bieden om met één simpele bestelling in de webshop een mix van bieren in huis te halen om te delen en van te proeven. We gaan van start met een vijftal pakketten van telkens twaalf speciaalbieren", zegt Pieter. Momenteel kan je een pakket Winter is Coming, Parels van de Kust, Twaalf Tinten Blond of Straffe Madammen bestellen. Naargelang het seizoen zal telkens een nieuw aangepast aanbod worden uitgewerkt. Uiteraard maken de lokaal geliefde Blonde Betsy en Betsy Brunette ook deel uit van het assortiment. De pakketten kregen telkens een leuke illustratie. In Bredene en De Haan wordt gratis aan huis geleverd. (LBB)

Pieter Decock met een bierpakket.
Benny Proot Pieter Decock met een bierpakket.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.