Geen kerstboomverbranding, maar animatie voor de Bredenaars

De gemeente voorzag ondermeer een steltenact voor hun inwoners
LBB De gemeente voorzag ondermeer een steltenact voor hun inwoners

Bredene organiseerde zaterdagavond voor het eerst hun traditionele Nieuwjaarsdrink zonder kerstboomverbranding. Bredene profileert zich als milieuvriendelijke en vooruitstrevende gemeente en een kerstboomverbranding, hoe gezellig deze ook mag zijn, is bijzonder milieuvervuilend oordeelde het schepencollege. In de plaats werd op het Duinenplein heel wat animatie voorzien met een steltenact ‘night colors’, de winterwonderslee en een winterstudio. Ook bij de ballonplooier stonden heel wat kindjes te drummen. Traditioneel werd opnieuw vis en frietjes uitgedeeld aan de bezoekers. Voor de kinderen waren er dan weer churros. De Duinenplein liep aardig vol met lange wachtrijen om te smullen de traktatie.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Sonia Mertens

    Proficiat Bredene en dat er nog meer mogen volgen met jullie afschaffing van de kerstboomverbranding. Ook zonder dit werd het een mooie avond. Keerbergen mag hier nog een puntje aan zuigen.