Eerste actie als schepen: gewicht marsepeinfiguur raden

Alain Lynneel
Benny Proot Alain Lynneel

Alain Lynneel organiseerde in het verleden al meerdere wedstrijden of weggeefacties via sociale media. Ook nu hij schepen is zal hij dat blijven doen en één dag na zijn aanstelling kondigde hij al meteen een eerste wedstrijd aan. “Gisteren was het mijn aanstelling als schepen van Bredene. Om dit te vieren hier alvast mijn eerste wedstrijd van het jaar. Hoeveel weegt dit mooie stuk uit chocolade en marsepein gemaakt door Anthony Lams uit Bredene?”, laat Lynneel weten. Het stuk marsepein is een figuur van Lynneel zelf met zijn schepenlint. “Ik heb het speciaal laten maken voor de gelegenheid. Ik heb al vaak acties georganiseerd en ik doe het nu opnieuw omdat ik niet wil dat mensen denken dat ik het enkel deed om stemmen te ronselen.” Iedereen mag 1 keer raden, wie er het dichtst bij zit of het juiste gewicht raadt krijgt de nieuwe schepen, of toch zijn marsepeinfiguur, mee naar huis. Zo’n 200 mensen waagden al een gokje. De wedstrijd loopt af op maandag 7 januari 2019 om 20 uur. “Dus alle redenen om Alain Lynneel als vriend te vragen op Facebook”, voegt de kersverse schepen er nog aan toe.

Alain Lynneel in marsepein
LBB Alain Lynneel in marsepein1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Kimberly Verhaest

    Ik had al te doen met mijn vrienden die in Ninove en Eeklo wonen... lokale politiek. Ik woon in Bredene.... oh my oh my oh my