'Nonkel' Sam De Bruyn trekt met Finn en Rowen naar speeltuin

Sam De Bruyn en Erika Van Tielen gingen met Rowen (3) en Finn (6) naar de binnenspeeltuin. De 'vliegende' Rowen bezorgt hen alvast wat angstzweet.
Benoit De Freine Sam De Bruyn en Erika Van Tielen gingen met Rowen (3) en Finn (6) naar de binnenspeeltuin. De 'vliegende' Rowen bezorgt hen alvast wat angstzweet.

Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen switchen voor een week van leven. Het radioduo van Qmusic kent elkaar door en door als collega's maar hadden geen benul hoe de andere daarbuiten leeft. Ze wisselden van auto's, huis en zelfs van partner. Sam die overtuigd veganist is, moest zijn gewoonte even doorbreken en Heidi kreeg de drukke privé-agenda van Sam. "Heidi is nu al kapot, vertelde ze mij. Privé heb ik het altijd megadruk en Heidi houdt het wat rustiger. Al moet ik zeggen dat dat rustige leven mij wel tot nadenken heeft gebracht. Misschien moet ik het ook wat rustiger aan doen", vraagt Sam zich in het ballenbad van Jobland af. Samen met Erika Van Tielen - de zus van Heidi - trok Sam naar de binnenspeeltuin met Erika's kinderen Finn (6) en Rowen (3). Want dat is wat nonkels doen. "Heidi heeft de kinderen nog nooit meegenomen naar een speeltuin, misschien is dit wel een kleine tip", lacht Erika. Nog tot dinsdagavond zullen Sam en Heidi elkaar leven leiden. Vanaf woensdag, keert iedereen terug naar hun eigen, vertrouwde leventje. (ADA)