OLO voert opdrachten BV's voor 'Het sterkste netwerk' met glans uit

Actrice Tina Maerevoet uit Thuis kwam de ster overhandigen.
Foto Laenen Actrice Tina Maerevoet uit Thuis kwam de ster overhandigen.
Openluchtopvoeding OLO vzw heeft gisteren haar tweede editie van 'Het sterkste netwerk' georganiseerd. Zes medewerkers, afgevaardigden van een bepaalde dienst van OLO, kregen 's ochtends pittige opdrachten voorgeschoteld via een videoboodschap. Opdrachten die ze, uiteraard met behulp van hun netwerk, moesten zien te realiseren.

De eerste opdracht kwam van actrice Tina Maerevoet uit Thuis: zorg voor een dessertbuffet dat minstens zo lang is als al jullie directeurs in lengte samen. Dat betekende een dessertbuffet van liefst 13,4 meter lang.


"Alle medewerkers, leerlingen, kinderen en volwassen cliënten van OLO begonnen massaal te bakken en te koken", zegt Annemie Vandeputte, communicatiemedewerker van OLO. "We konden ook rekenen op de steun van heel wat bakkers en winkels uit Brasschaat. Al die inspanningen leverden een kleine 20 meter aan heerlijke desserten op."

Levend logo

De winnaar van De Mol, Gilles Van Bouwel, gaf de tweede opdracht: krijg 500 mensen bij elkaar om een levend logo van OLO te maken, dat gefotografeerd moet worden vanuit een vliegtuig. "Het vroeg heel wat inspanningen, maar die loonden. Exact 513 mensen van binnen én buiten OLO vormden op onze paardenweide een levend OLO-logo."


De derde opdracht kwam van acteur Johan Kalifa Bals (Obi uit De Buurtpolitie): ga op de foto met vijftien burgemeesters. "Heel wat agenda's zaten eivol", gaat Annemie verder. "Maar alle burgervaders en -moeders toonden zich erg welwillend en dus konden we met 17 burgemeesters uit de hele provincie Antwerpen op de foto." (KCS)