Twee lichtgewonden op N415 tussen Brakel en Gent ter hoogte van kruispunt met Boekelstraat

Door de klap belandde de Mercedes tegen de gevel van een hoekwoning.
Frank Eeckhout Door de klap belandde de Mercedes tegen de gevel van een hoekwoning.
Op de N415 tussen Brakel en Gent, ter hoogte van het kruispunt met de Boekelstraat in Elst, botsten vrijdagmorgen twee wagens. Door de klap werd één van de wagens tegen de gevel van een woning geslingerd.

Het ongeval gebeurde omstreeks 10.45 uur. J.B. uit Brakel kwam met zijn Mercedes uit de richting van Zwalm en kon een tegenligger die met zijn Renault de Boekelstraat wilde inrijden niet meer ontwijken. Door de klap begon de Mercedes rond zijn as te draaien om tegen de gevel van een woning tot stilstand te komen. Daarbij liep de hoekwoning lichte schade op. Bij het ongeval sneuvelde ook een verkeersbord. Beide wagens werden getakeld. De bestuurders raakten lichtgewond. Brandweerpost Brakel kwam ter plaatse om de brokstukken op te ruimen en het wegdek te reinigen. Door het ongeval was er lichte verkeershinder ter hoogte van het kruispunt.

Ook de Renault liep heel wat schade op.
Frank Eeckhout Ook de Renault liep heel wat schade op.
Bij het ongeval sneuvelde ook een verkeersbord.
Frank Eeckhout Bij het ongeval sneuvelde ook een verkeersbord.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.