Culinaire gids Gault&Millau geeft broer en zus Haegeman weer mooie score

Jonas en Laurence blijven verbazen in De Vijf Seizoenen

Broer en zus Jonas en Laurence Haegeman blijven in hun restaurant De Vijf Seizoenen aan de Kasteelstraat in Brakel hoog houden. 14/20, oordeelt de jury van Gault&Millau.

Jonas en Laurence sturen gerechten in een pure, natuurlijke richting en gebruiken lokale groenten en wildgeplukte kruiden uit de Vlaamse Ardennen. Die combineren ze met duurzaam gevangen Noordzeevis of vlees en gevogelte van kleinschalige producenten.

De Vijf Seizoenen staat voor een lichte keuken: de Haegemans gebruiken liever een zelfgemaakte bouillon dan een klassieke, zwaardere saus.

Jonas en Laurence Haegeman van De Vijf Seizoenen.
Foto De Coster Jonas en Laurence Haegeman van De Vijf Seizoenen.



Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.