Slager verwent klanten met smoutebollen en rozen

De klanten van beenhouwerij Vangramberen genieten van de smoutebollen en krijgen ook een roos mee naar huis.
Foto Bollen De klanten van beenhouwerij Vangramberen genieten van de smoutebollen en krijgen ook een roos mee naar huis.

De Dag van de Klant is niet onopgemerkt voorbij gegaan in Beenhouwerij Vangramberen in Boutersem. "We bakken op deze dag al twintig jaar smoutebollen voor onze klanten", zegt Griet Vangramberen. "Voor ons betekent de Dag van de Klant kermis voor de klant. En voor wat ga je naar de kermis? Voor de paardenmolen en smoutebollen. De klanten krijgen van ons ook een roos, het is trouwens maar één keer per jaar kermis."


Er werd dertig kilogram bloem verwerkt, goed voor meer dan 2.500 smoutebollen, allemaal met de hand geschept en gemaakt volgens het recept van 'bomma'. "De reacties van de klanten zijn fantastisch", zegt Herman Vangramberen. "Klanten komen met hun hele gezin en dat geeft ieder jaar weer een uitbundige sfeer in de winkel. We leggen ook altijd een rode loper en die ligt al van 's morgens vroeg vol met bloemsuiker", lacht Herman.


"Ook de wachtende chauffeurs in de auto's, de kinderen thuis, de moeders en vaders worden niet vergeten en krijgen allemaal een zakje. Voor ons is het de leukste dag van het jaar waar we telkens naar uitkijken." (VDT)