Putdeksels Kerkomsesteenweg worden aangepast

RV
Langs de Kerkomsesteenweg moeten meerdere putdeksels bij hoogdringendheid opnieuw geplaatst worden op het niveau van het wegdek.

Op de steenweg werden enige tijd geleden slemwerken uitgevoerd, en na die werken bleek dat verschillende putdeksels te laag liggen in vergelijking met het niveau van het wegdek. De aannemer werd nu gevraagd om daar bij hoogdringendheid een mouw aan te passen.

"We maken van die extra werken meteen ook gebruik om herstellingen aan voegen uit te voeren tussen de Kapelstraat en de Lubbeeksestraat", klinkt het. "Aansluitend worden in de Kapelstraat — tussen Kerkomsesteenweg en Pastoriestraat — dezelfde werkzaamheden uitgevoerd."

Het verkeer zal tijdens die werken omgeleid worden. Wie uit Boutersem komt, moet via de Pastoriestraat en de Lubbeeksestraat rijden. Wie uit Lubbeek komt, moet via de Kumtichsestraat en Leuvensesteenweg rijden.  Plaatselijk verkeer blijft wel mogelijk.

Voor de uitharding van de werken aan de putdeksels is een omleiding van kracht tot 17 oktober. Tegen die tijd zullen ook de andere werkzaamheden afgerond zijn. Meer informatie op www.boutersem.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.