MC Lily rapt over huishoudtips

De jeugd huishoudtips meegeven is de nieuwe hobby van MC Lily
Easy Life De jeugd huishoudtips meegeven is de nieuwe hobby van MC Lily
Liliane Simons (67), beter bekend als MC Lily, veroverde eerder dit jaar de harten van het VTM-publiek tijdens Belgium’s Got Talent met haar ‘Rap van de diversiteit’.  Vandaag komt de rappende oma, met de hulp van poetshulpbedrijf Easy Life, met een nieuw rapconcept. Met haar liedjes wil ze de jeugd gouden huishoudtips bijbrengen.

Vroeger leerde Tante Kaat hoe je een hardnekkige inktvlek uit je hemd krijgt, vandaag wil rapster MC Lily die wijsheid overbrengen op de jeugd aan de hand van rapnummers. “Ik wil voorkomen dat oerdegelijke en doeltreffende huishoudtips van over verschillende generaties heen verloren gaan aan de nieuwe generatie jongeren. Hierdoor blijven ze hopelijk niet afhankelijk van de huishoudtalenten van hun ouders en grootouders, maar weten ze hoe ze zelf de handen uit de mouwen kunnen steken,” vertelt Lily.

Haar rapteksten schrijft ze zelf, maar om haar huishoudnummers vorm te geven, schakelde de zevenenzestigjarige rapster de hulp in van poetshulpbedrijf Easy Life. Het bedrijf maakt voor haar speciaal iedere maand twee rapvideo’s. “De samenwerking met MC Lily ligt volledig in de lijn met onze service. Op een ludieke manier leert Lily onze website- en Facebookbezoekers enkele eenvoudige huishoudtips waar zelfs sommige grootmoeders nog wat van kunnen leren”, aldus woordvoerder Pascal Seeldrayers, 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.