De buurt, burgerinitiatief Meer Bomen in Roeselare en het stadsbestuur, hielpen bij de aanplant van de eerste boom.
Volledig scherm
De buurt, burgerinitiatief Meer Bomen in Roeselare en het stadsbestuur, hielpen bij de aanplant van de eerste boom. © Joke Couvreur

Boomaanplant kondigt vergroening West-, Schutters- en Sint-Sebastiaansstraat aan

Op initiatief van de buurt worden de Weststraat, Schuttersstraat en Sint-Sebastiaansstraat stevig vergroend. In september 2019 werden er al 16 tegeltuintjes aangeplant, maar nu wordt ook de rest van de straten aangepakt.

0 reacties

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Brussels Gewest presenteert nieuw actieplan voor een nettere hoofdstad
  Brussel

  Brussels Gewest presen­teert nieuw actieplan voor een nettere hoofdstad

  10 november werd de nieuwe clean.brussels-strategie goedgekeurd. Dinsdag gaf bevoegd minister Alain Maron (Ecolo) een woordje uitleg over het nieuwe actieplan. Ter gelegenheid werden op het Heilig-Kruisplein transparent kubussen neergepoot met “daarin wat de Brusselaars niet meer in onze straten willen zien: zwerfvuil, sluikstort, afval, blikjes en sigarettenpeuken die achteloos in de openbare ruimte worden achtergelaten.”