OLVI-leerlingen zamelen volle camionette speelgoed in voor Welzijnsschakels

De leerlingenraad  van OLVI heeft speelgoed ingezameld voor Welzijnsschakels Boom. Dat wordt door de Sint en zijn Pieten nu aan de Welzijnsschakels overhandigd.
Benoit De Freine De leerlingenraad van OLVI heeft speelgoed ingezameld voor Welzijnsschakels Boom. Dat wordt door de Sint en zijn Pieten nu aan de Welzijnsschakels overhandigd.
De leerlingen van het eerste en tweede middelbaar van OLVI Boom hebben de voorbije weken speelgoed ingezameld voor Welzijnsschakels Boom.

Net als vorig jaar lanceerde de leerlingenraad van OLVI een actie om speelgoed in te zamelen voor de Boomse gezinnen die leven in armoede. De leerlingen van de eerste graad gaven massaal aan de oproep gehoor en slaagden erin een volle camionette aan speelgoed bij elkaar te krijgen. Babyspeelgoed, boekjes, knuffels en zelfs elektronisch speelgoed: alles waar kinderen tot twaalf jaar mee kunnen spelen, werd verzameld. Twee roetpieten kwamen deze middag het hele pakket ophalen en bezorgen het aan Welzijnsschakels Boom, een organisatie die kansen biedt aan mensen die door armoede of afkomst uitsluiting ervaren.

“We zijn heel trots op de leerlingen”, reageert leerkracht Hilde Bouwen. “De sinterklaasactie van de leerlingenraad was vorig jaar al een succes, maar dit overtreft de stoutste verwachtingen. Welzijnsschakels zal al het ingezamelde speelgoed verder verdelen in de kerstperiode, zodat alle kinderen in Boom kunnen genieten van fijne feestdagen.”

Het speelgoed dat ingezameld werd.
Benoit De Freine Het speelgoed dat ingezameld werd.
Kinderen die speelgoed inleverden kregen er letterkoekjes voor in de plaats.
Benoit De Freine Kinderen die speelgoed inleverden kregen er letterkoekjes voor in de plaats.
De leerlingenraad  van OLVI heeft speelgoed ingezameld voor Welzijnsschakels Boom. Dat wordt door de Sint en zijn pieten nu aan de Welzijnsschakels overhandigd.
Benoit De Freine De leerlingenraad van OLVI heeft speelgoed ingezameld voor Welzijnsschakels Boom. Dat wordt door de Sint en zijn pieten nu aan de Welzijnsschakels overhandigd.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.