De Klinkaard houdt buurtfeest

De Klinkaard, een thuis voor dove of slechthorende volwassenen met bijkomende ondersteuningsnoden, organiseert op zondag 16 september zijn jaarlijkse buurtfeest. Met dit evenement willen de bewoners hun thuis openstellen voor buurtbewoners, familie, vrijwilligers en dovenverenigingen.


Aanwezigen kunnen deelnemen aan tal van activiteiten en genieten van verschillende optredens. Zo maken onder meer acteur Michiel De Meyer, professionele dansschool Born4dance en muziekgroep De Witte Wolven hun opwachting. Het wordt ook uitkijken naar het toneelstuk dat de bewoners van De Klinkaard zelf gaan opvoeren.


Het buurtfeest stelt De Klinkaard ook in staat om fondsen in te zamelen voor hun projecten. "Dit jaar willen we geld inzamelen voor de digitalisering van De Klinkaard. Met interactieve smartborden op strategische plaatsen en in de leefgroepen en willen we de bewoners een heldere dagstructuur aanbieden", zegt directeur Marcel Antenbrink. Het buurtfeest vindt plaats van 13 uur tot 18 uur in de tuin van De Klinkaard in de Jan Frans Willemsstraat. De toegang is gratis. Meer info is te vinden op de website www.deklinkaard.be. (BCOR)