Boomse tennisclub houdt opendeur

De Boomse tennisclub zet op 30 maart haar deuren open.
kos De Boomse tennisclub zet op 30 maart haar deuren open.

De Koninklijke Boom Tennis Club start op zaterdag 30 maart aan haar nieuwe seizoen met een opendeurdag. Iedereen kan dan gratis tussen 14 en 16 uur komen kennismaken met de tennissport.

Je kan je ter plaatse inschrijven voor een initiatieles waarin je de basisslagen en specifieke coördinatieoefeningen krijgt aangeleerd. Om deel te kunnen nemen, heb je sportieve kledij, aangepast schoeisel en eventueel een tennisracket nodig. Wie geen racket heeft, kan gratis een racket van de club gebruiken.

Doorlopend kan je in het clublokaal terecht om meer info te krijgen over het clubleven, de clubwerking en het lidmaatschap. Je kan er jezelf ook inschrijven voor tennislessen en tennisstages voor de jeugd en voor volwassenen.

De tennisclub bevindt zich aan de tennisterreinen in het gemeentelijke park, te bereiken via de ingang in de Acacialaan. Alle info is te vinden op de website www.tennisclubboom.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Video