Inschrijven voor kinderopvang en sportkamp kan online

Gemeente Bonheiden
De vrijetijdsdiensten van de gemeente Bonheiden lanceren deze maand twee nieuwe webshops. 

Op 1 januari ging de nieuwe webshop van buitenschoolse kinderopvang online. Daar kunnen ouders hun kinderen inschrijven voor de opvang en hun inschrijvingsdata consulteren en indien gewenst zelf annuleren. Ze kunnen ook via de shop hun factuur, fiscaal attest en het attest voor het ziekenfonds zelf afdrukken. 

Vanaf 24 januari kan je via de webshop van de jeugd-, sport- en cultuurdienst de bezetting van de sportinfrastructuur van de gemeente raadplegen en een locatie reserveren. De inschrijven voor jeugd- en sportactiviteiten kan je vanaf dan online doen. 

“Registreren doe je door te klikken op ‘webshop’ op de startpagina van www.bonheiden.be of www.berentrode.be. Als ouder maak je een account aan waaraan je je gezinsleden kan toevoegen”, deelt de gemeente mee. Wie gebruik wil maken van de webshop van de kinderopvang moet naar www.i-school.be/bonheiden surfen. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.