Nieuwe tijdelijke parking tijdens werken Sint-Bavoplein

De gemeente voorziet een nieuwe gratis parking met 20 plaatsen zolang de werkzaamheden aan het Jef Van Hoofplein bezig zijn.
Benoit De Freine De gemeente voorziet een nieuwe gratis parking met 20 plaatsen zolang de werkzaamheden aan het Jef Van Hoofplein bezig zijn.

De gemeente Boechout heeft een tijdelijke gratis parking gemaakt naast de Jan Frans Willemschool op de Hovesesteenweg. Het gaat om een tijdelijke parking die plaats biedt aan twintig wagens. Zolang de werken aan het Sint-Bavoplein en het Jef Van Hoofplein duren, zal de parking toegankelijk zijn. Vanaf hier kan je te voet verder. 

Parkeren kan zeer beperkt op het Jef Van Hoofplein tijdens de werken. Daarom is er een tijdelijke gratis extra parking op de Bunderkes of op een van de drie Delhaizeparkings: de parking aan het Gildenhuis, de gratis parking aan de Alexander Franckstraat en de gratis parking aan de zijkant van Delhaize, te bereiken via de omleidingsweg. Daar komt nu dus een extra tijdelijke parking bij. 

De nieuwe tijdelijke parkeerplaats (P6) biedt plaats aan twintig wagens
Gemeente Boechout De nieuwe tijdelijke parkeerplaats (P6) biedt plaats aan twintig wagensReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.