Cafébazin wil met gratis concerten voor meer animo in dorpscentrum zorgen

 Mieke van café De Pelikaan wil meer leven in het dorp en organiseert daarom elke eerste vrijdag van de maand een concert.
Benoit De Freine Mieke van café De Pelikaan wil meer leven in het dorp en organiseert daarom elke eerste vrijdag van de maand een concert.
Cafébaas Mieke Kaniszai van De Pelikaan organiseert elke eerste vrijdag van de maand een concert in haar café. Op die manier wil ze opnieuw leven blazen in het centrum van Vremde. Muzikanten van de gitaarschool Guiterblast zullen het beste van zichzelf geven.

Mieke Kaniszai (38) wil meer leven in de brouwerij in het centrum van Vremde. De uitbaatster van Café De Pelikaan organiseert daarom elke eerste vrijdag van de maand liveconcerten in haar café. Ze ging in zee met gitaarschool Guiterblast uit Lier. In totaal zullen er vijf vrijdagen optredens plaatsvinden en afsluiten doet ze met een free podium op 5 april. “Het zal een mengelmoes zijn van verschillende optredens maar de hoofdbrok zal vooral bestaan uit gitaarspel. Maar er zal ook gezongen worden. We starten op vrijdag 1 februari. Alle optredens zijn gratis,” vertelt Mieke. De gitaarschool telt zo’n 35-tal leden met erg diverse leeftijden van 6 jaar tot 66. Voor de leerlingen is het meteen een ideale gelegenheid om podiumervaring op te doen en hun talent te delen met mensen. 

In de zomer wil Mieke ook opnieuw zomerconcerten organiseren. Maar hoe die er zullen uitzien en wie er zal optreden, dat weet ze nog niet.

 Waar nu de biljarttafel staat, zal dan een podium staan.
Benoit De Freine Waar nu de biljarttafel staat, zal dan een podium staan.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.