Stoel kopen uit Blankenbergse raadzaal? Dat is dan 20 euro

De stad Blankenberge zet dit lot van 148 stoelen te koop.
rv De stad Blankenberge zet dit lot van 148 stoelen te koop.
De stad Blankenberge zet 148 stoelen uit de feest- en raadzaal in de etalage. Het zijn statige stoelen die jarenlang mee het beeld bepaald hebben van de raadzaal.

“We hebben nieuwe besteld", zegt de nieuwe burgemeester Daphné Dumery (N-VA). “Nee, het is absoluut niet mijn eerste beleidsdaad als burgemeester (knipoog). De bestelling werd vorig jaar al geplaatst.” De oude stoelen hadden hun beste tijd gehad, volgens Dumery. “De nieuwe stoelen zullen een stuk lichter zijn en ook veel beter zitten. Als er een receptie moest gehouden worden, dan was het toch een heel werk om deze stoelen telkens opnieuw te verhuizen. Bij de bestelling van nieuwe stoelen horen ook nieuwe hoge tafels voor recepties.”

Wie interesse heeft in de oude stoelen, kan een bod uitbrengen op de website van van het online veilinghuis I&O Auctions. Dat kan nog tot 30 januari. Het minimumbod is 20 euro: www.io-auctions.com.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.