Franse toerist vergeet getijden en vindt wagen onder water terug in Blankenberge

Mariën
Een Franse toerist zal z’n uitstap naar Blankenberge niet snel vergeten. De man parkeerde zijn wagen met jetski deze voormiddag aan het water en ging rustig iets eten op restaurant. Toen hij terugkwam, stond zijn Peugeot helemaal onder water.

“De toerist had geen rekening gehouden met de getijden”, zegt politiewoordvoerder Philip Denoyette. De chauffeur kon dan ook niks anders doen dan lijdzaam toekijken hoe zijn wagen moest getakeld worden. Vermoedelijk is de wagen volledig kapot. Enig pluspuntje: de jetski maakt meer kans om gered te worden.

Mariën28 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Pascal Van Steenlandt

  Zal volgende keer misschien minder enkel aan zichzelf denken. En waarom moeten er borden in het Frans staan, in Frankrijk moet je ook je plan trekken als Vlaming of Nederlandstalige

 • marijke deruyck

  Frans Vermeiren, verbodsborden zijn universeel, tekeningen laten aan duidelijkheid niets te wensen over. En je mag daar nu eenmaal niet parkeren, gezien men daarlangs in en uit het water gaat.

 • guido vermeyen

  Door de grote honger helemaal vergeten, of dacht dat het Hoog tij was toen ie ging boefen...

 • Bart Van Deynze

  Verdiende loon.

 • Filiep Lapeire

  Beloond om zijn egoïsme, zal volgende keer misschien parkeren waar het mag (moet).